€1000 garanterat i Fantasy Champions League på FanTeam!

Denna vecka är det åter igen en liten julafton för alla fans av europeisk fotboll! Femte veckan av gruppspelet i UEFA Champions League spelas ikväll och i morgon! Sexton matcher på schemat alltså. Bland annat den för oss svenskar extremt spännande matchen mellan Malmö FF och Paris San Germain.

Både ikväll och i morgon kör FanTeam turneringar med ett inköp på €10+1 och en garanterad pott på €1000! De stänger klockan 19:40 svensk tid både ikväll och i morgon, och torde vara bland det bästa du kan hitta för svenska Daily Fantasy Sports-spelare! I förra omgången drogs vinstpotten upp till hela €1310, något FanTeam nu hoppas ska slås!

Om du öppnar konto på Fanteam via oss på FantasySportsBetting.se får du del av en fin bonus på 200% upp till €500! Var med denna vecka och bevisa vem som kan mest om europeisk fotboll! Här kan du börja spela på Fanteam!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...