Spela Fantasy UEFA ikväll!

Idag är det ny omgång i UEFA Champions League, med många mycket spännande matcher på schemat! Mest spännande är mötet mellan Atletico Madrid och Bayern Munchen, men det finns mer att ge. Det här öppnar också för en riktigt bra kväll för alla oss som gillar Daily Fantasy Sports. Ett av de rum som erbjuder Fantasy UEFA är Fanaments.

20:45 är det spelstopp, och du hittar spel ända från frirullar med turneringsdollar i potten, upp till deras stora €100-turnering. Något för alla med andra ord!

Draftmaterialet då? Föga förvånande är det FC Barcelonas Forwardstrio Leo Messi, Neymar och Luis Suarez som kostar mest, tillsammans med Napolis Arkadiusz Milk. Andra stornamn i kvällens omgång är Lewandowski, De Bruyne, Sanchez och Petr Cech.

Svenskar då? Jodå, Benficas back Victor Nilsson Lindelöf är draftbar, liksom Mönchengladbachs Oscar Wendt. Alexander Fransson får en tuff uppgift då hans Basel möter Arsenal, och samma sak gäller landslagsbacken Mikael Lustig vars Celtic tar sig an Manchester City.

Om du öppnar konto på Fanaments via oss får du också en fin välkomstbonus på 200% upp till €600!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...