Recension av FanDuel

FanDuel

En gång i tiden - det var inte allt för länge sedan, men Fantasybetting är en bransch under extremt snabb förändring - var FanDuel världens största sajt för Daily Fantasy Sports. Idag är man omsprungna av främsta konkurrenten DraftKings, och ligger stadigt parkerad som en mycket kompetent tvåa.

För den som letar efter en svensk Fantasy Sports-sajt hösten 2015 är FanDuel inte sajten man söker, men det lär bara vara en fråga om tid innan även denna aktör erbjuder fantasybetting för svenskar. Idag är målgruppen spelare i USA och Kanada, och man har en något smalare portfölj än DraftKings med huvudsakligen amerikansk fotboll och ishockey.

Översikt

Hockey och amerikansk fotboll i fokus på FanDuel

Spelen som erbjuds är amerikansk fotboll både för proffsligan NFL och i collegeskolformat. Detsamma gäller basket där man kan spela på NBA och collegebasketen, även om det inom basketen sistnämnda idag inte erbjuds några öppna spel. Man har också baseball i slutna grupper. För de som vill spela de stora spelen på FanDuel är man hänvisad helt till amerikansk fotboll, samt även proffshockey. Sajten delar in sina spel i turneringar, ligor, head to head samt 50/50s och multipliers, och det finns mängder av spel på precis alla nivåer. Vad FanDuel däremot inte erbjuder är andra spel än dagliga. Det här är Daily Fantasy Sports ut i fingerspetsarna.

Support, lojalitet och cashier

FanDuels hjälpsektion har sin grund i en rejäl FAQ. Här finns svar på de flesta frågor du som kund kan tänkas ha. Via ett formulär kan du få kontakt med ansvariga om du inte hittar det du söker i fråga-/svar-sektionen. Är det mer akut än så finns också en livechat. MEd detta kan vi inte säga annat än att FanDuels support får med beröm godkänt. Vidare finns ett belöningsprogram som bygger på så kallade FanDuel Points, och som kan användas för kommande inköp.

Den som vill ta ut pengar från sitt konto är hänvisad till PayPal eller check

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...