Fotbollsfeber i Daily Fantasy Sports-världen!

Fotbollsfeber i Fantasy Sports-världenBesvikelsen över Sveriges uttåg ur fotbolls-EM 2016 har börjat lägga sig, och landets fotbollsintresserade har ”Lasse Lava” att tacka för mycket av det. Islands svenske förbundskapten är högst troligen öns mest populära person just nu, efter den fantastiska segern mot England i åttondelen i Euro 2016. Även inom Daily Fantasy Sports har temperaturen nu höjts rejält, och vi har tittat närmare på utbudet för svenska DFS-spelare som är sugna på EURO 2016 de kommande dagarna. Vi vill också tipsa om att det fortfarande är rejäla reapriser på islänningarna för de som vill ha hårda nordbor i laget!

FanTeam erbjuder både spel på fulla rundan i kvartsfinalerna, samt på de olika matcherna. Vill man inte missa något alls gäller det att vara anmäld och draftad på torsdag kväll klockan 21:00 svensk tid. I utbudet bland annat en finfin frirulle med hela €2000 i potten! Bonusen för den som öppnar konto på FanTeam via oss är fina 200% upp till €500.

FantasyBet erbjuder en lite mindre freeroll där det ligger en symbolisk summa på £10 i potten för den som vill prova på. Jagar man större priser finns dock The Grand Quarter Final som kostar £11 att spela. Här ligger hela £1000 i potten, och starttid är även den klockan 21 på torsdag, då den innehåller hela kvartsfinalrundan. FantasyBet matchar din insättning med hela 200% upp till £400 om du öppnar konto via oss.

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...