Durant och LeBron i samma lag? Fanaments gör det möjligt

Har du missat att det är slutspel i den amerikanska basketligan NBA? Är du intresserad finns det bra underhållning via våra vänner på Fanaments, som faktiskt erbjuder spel på Fantasy NBA. Oss veterligen är de den enda sajt som erbjuder fantasy basket för svenska spelare.

Spelstopp i natt ligger på 02:30 svensk tid, och du hittar turneringar ända från frirullar och uppåt.Det högsta inköpet ligger på €200, men den turnering vi rekommenderar för svenskar som vill spela högt är €100 med en cap på 100 spelare, och med 50/50-utbetalning. Matcherna då? Jo, slutspelet är framme i konferensfinalerna. På västra sidan har vi Golden State Warriors mot Oklahoma City Thunder, och på östra sidan Cleveland Cavaliers mot Toronto Raptors. Cavaliers och Thunders i överläge med 2-1 i matcher. Givetvis finns det några riktiga profiler kvar med chans på titeln. De mest namnkunniga får sägas vara Warriors Stephen Curry, Thunders Kevin Durant samt kanske framför allt den största stjärnan i basketen idag, LeBron James i Cleveland Cavaliers. Plocka ihop ditt team och häng med oss på Fanaments i natt!

Öppna konto på Fanaments via oss så får du just nu en fin välkomstbonus på 200%. Sajten tripplar alltså din insättning, och det gäller ända upp till €600 i bonus.

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...