Recension av FantasyBet

FantasyBet

Daily

Full Season

FantasyBet är en relativt ny sajt för Daily Fantasy Sports som är helt specialiserad på europeisk fotboll med upp till veckolånga ligor. Man har också en unik feature som heter Flash Mode där du har tre minuter på dig att drafta ditt lag. Via oss på Fantasysportsbetting får du nu en fin välkomstbonus på upp 200% på din första insättning, upp till en maxdeposit på £200. Det märks att de som ligger bakum FantasyBet verkligen har gått in för Less Is More, men det utan att göra avkall på kvaliteten i spelet. Speciellt i draftmode är presentationen riktigt snygg och det är ett nöje att ta ut ett lag här!

Översikt

FantasyBets poängsättning

Då FantasyBet bara tillhandahåller en sport är det lätt att ge en sammanfattning av deras poängsystem. Varje spelare får poäng för att vara på planen, och bonuspoäng till de som spelar länge. Mål och målgivande passningar ger poäng, och ju längre bak på planen man är, desto mer poäng får man i allmänhet för ett mål. Räddningar och att hålla nollan ger poäng. Straffräddning ger poäng, insläppt straff minuspoäng. Kort ger minuspoäng, insläppta mål likaså.

De bästa spelarna på planen får bonuspoäng utifrån en ranking som bygger på mätbara insatser under matchen. Här spelar samma saker som ger grundpoängen in, liksom att skapa lägen, blockeringar liksom att orsaka straffar och andra misstag, vilket ger minuspoäng.

Välkomstbonus på 200% upp till £400 hos FantasyBet

Som förstagångsinsättare på FantasyBet erbjuds du en välkomstbonus på 200% upp till £400. Sajten matchar med andra ord din första deposit fullt ut, och sedan en gång till! Minimibeloppet du ska sätta in för att få del av bonusen är £10. Om du gör en insättning upp till £200 och använder Fantasybet bonuskod TRIPLE kommer ditt bonuskonto direkt att krediteras med 200% av det insatta beloppet. Bonusen överförs sedan till ditt vanliga spelkonto med 4% av dina inköp när varje gameweek är över.

Att ta ut ett lag på FantasyBet

Att plocka ut ett lag i FantasyBet är ett riktigt nöje. Allt är mycket bra sorterbart på klubb, position, kostnad och poäng, och när du valt en spelare dyker hans stiliserade tröja upp på planen i lagfärgerna. Du har £100 miljoner att plocka ut ditt lag för, och detta ska räcka till elva ordinarie spelare och fyra reserver. Bara att klicka runt i statistiken och sitt lag är en sysselsättning som räcker länge som underhållning. När du valt ditt lag ska du utse en kapten och en assisterande kapten. Sen är det bara att trycka klar.

Det finns även möjlighet att trycka auto-complete om man inte har någon lust att fylla i själv, men varför skulle man? Det är ju här nöjet i Fantasy Sports finns; att visa att man minsann är en bättre coach än de som tar ut lagen i verkliga fall. När du tagit ut laget till en tävling kan du utmana andra spelare som en sorts match i matchen. Det finns också en mycket nyttig ruta där du får upp skadeläget för ditt lag för tillfället.

Riktigt bra FAQ

FantasyBet erbjuder engelskspråkig support via mail samt en riktigt, riktigt bra och tydligt sammanställd FAQ. Här får du svar på de allra viktigaste frågorna, från hur du kommer igång till hur poängsättning och transfers fungerar i detalj. Det finns också en sektion för ansvarsfullt spelande, med nyttig information för den som behöver det. Över lag är all information på sajten mycket tydligt uppställd, och det är lätt att hitta. Även om alla texter är på engelska har vi svårt att se att detta skulle vålla några problem om man är någorlunda hemma i språket även med svenska mått mätt.

Även cashieren är föredömligt enkel att använda sig av, med tydliga instruktioner. De betalningsalternativ som gäller är VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och PaySafeCard. Vill du ta ut pengar är det Skrill, Neteller och banköverföring som gäller.

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...