Fantasy Champions League på tisdag och onsdag!

Ikväll blir det verkligen åka av! Två matcher i Uefa Champions League, och vilka matcher! Det är nämligen dags för åttondelsfinaler. Arsenal mot Barcelona, och Juventus mot Bayern Munchen. I morgon väntas PSV Eindhofen mot Atletico Madrid och Dynamo Kiev mot Manchester City. Det är med andra ord upplagt för en riktig jäkla fest i Fantasy Champions League, och flera av våra vänner arrangerar finnas DFS turneringar för svenska spelare.

På Fanaments hittar du allt från Freerolls med €20 i turneringscash i potten till deras stora 100-manna 50/50 för €100. Utbud och spännvidd är enorm, och vill du växla till nåt annat under tiden erbjuds även Fantasy NBA. På Fantaments får du en bonus på upp till €35 i turneringscash om du signar via våra länkar!

FantasyBet har just nu en riktigt grym insättningsbonus på 200% upp till £400. Här går flera fina frirullar, bland annat med biljetter till deras Double Grand. Häng med ikväll och signa via våra länkar för att få den fina bonusen!

Den kanske största prispotten hittar du på FanTeam, där det finns en €1000-garanti, med €11 i inköp. Vill du köra något billigare rekommenderar vi €3.30 med €250 i garanti. Även här finns en riktigt schysst bonus: 200% upp till hela €500!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...