Fantasy NBA eller La Liga ikväll? Premier League i morgon!

Okej, helgen är över, och de flesta av oss är tillbaka vid arbetsbord, yrkesredskap, rattar eller studiebänkar. Men en ny vecka innebär inte bara måsten utan också möjligheter. Det finns till exempel ett riktigt nyladdat utbud av Daily Fantasy Sports att spela på för oss svenskar. Vi har på klassiskt måndagsmaner kollat lite på vad veckan erbjuder!

Fanaments börjar redan i natt med ett riktigt schysst potputti av turneringar på Fantasy NBA, från frirullar och ända upp till €150 i inköp. Givetvis med riktiga stålar i potterna! Nio matcher i den amerikanska basketligan är det som står på schemat. Kolla in och regga dig hos Fanaments via vår recension. Du får upp till 35 T-euros som välkomstbonus!

FantasyBet drar igång ikväll med LaLiga-måndag och matchen Deportivo mot Rayo. Inköpet i turneringen ligger på mosdesta £3.30. Det kan ses som en fin uppvärmning inför Premier League-veckan som tar fart i morgon. Här finns både widweek-spelen och helgmatcherna. Grand Midweek kostar £5.50 och har hela £1000 i garanti. Den som vill köra mer försiktigt kan gå på midweek freeroll med £50 i potten istället. FantasyBet har en fin bonus på 100% upp till £100. Läs mer om den i vår sammanställning av DFS-sajter för svenska spelare.

För den som föredrar hockey rekar vi FanTeam som erbjuder Fantasy KHL, alltså den ryska hockeyligan. Här kryllar det av svenska profiler. Massor av matcher med start redan i eftermiddag. Inköp från €3.30 till €11. Det är ingen överraskning om att FanTeam också har fullsmetat sitt schema med fantasy fotboll. De är riktigt jäkla duktiga på det. Precis som hos kollegorna på FantasyBet har FanTeam ett fint utbud av Premier League med start i morgon. Vill du hellre spela The Championship (andraligan) går det utmärkt! Fyra matcher finns i spelschemat. Eller skottska kanske? Det med. Även hos FanTeam börjar spektrat med en frirulle med €50 i potten, och sen upp till deras stora €1250-garanti med €11 i inköp. Sajten erbjuder marknadens bästa dfs bonus för svenska spelare, 200% upp till €500!

PremierPunt då? Fotboll i allmänhet och Fantasy Premier League i synnerhet! Spelstart i morgon kväll. Det är bara att hoppa in och slåss om prispengarna. Läs mer om Premier Punt, några av de som kan Fantasy Premier League bäst, hos oss!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...