Fantasy NBA och Fantasy Hockey på helgschemat!

Det är fredag, och med helgen kommer också en hel hög med spel i Daily Fantasy Sports för svenska spelare. Vi tänkte ge dig guldkornen för helgen om du är osäker på vad du vill satsa på.

Islänningarna på Fanaments kör igång redan i natt med basket, och laddar med allt från en fredagsfrirulle med turneringsdollar i potten, till en €250-entry. Redan nu kan vi också passa på att flagga för nästa helgs NBA €1000-garanti på Fanaments. Bara €10 i inköp! Fanaments är unika i sitt erbjudande då man är en av få europeiska DFs-sajter som erbjuder mer än fotboll. Här hittar du NBA-basket, Fantasy PGA Golf och Fantasy MMA. Om du öppnar konto på Fanaments via oss får du del av en bonus på upp till €35 i turneringsinköp. Dessutom finns en grymt fint referalsystem för dig som vill dra med dina vänner.

Även FanTeam sticker ut från fotbollsfåran genom att erbjuda fantasy hockey. Här kan du spela ryska ligan, och redan från i eftermiddag finns allt från frirullar till turneringar med upp till €11 i inköp att tillgå. Vill du inte lira hockey finns så klart fotboll också. Sajten har en av de i särklass bästa välkomstbonusarna på den europeiska marknaden med 200% upp till €500 i matchning om du öppnar konto via våra länkar!

På Fantasybet är det fotboll för hela slanten och till helgen i synnerhet La Liga! Vågar du satsa på Deportivos spelare mot stjärnorna i Real? Vill du spela La Liga på FantasyBet matchas din första insättning till 100% upp till £100 om du öppnar konto via oss!

Även Oulala satsar på fotboll! Här är det besökarnas egna ligor som gäller, ihopplockat av matcher från LaLiga, Serie A, Franska ligan och Premier League. Mät dina krafter mot Fantasyspelare från hela Europa! Här kan du öppna konto på Oulala!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...