Fira fjärde advent med Fantasy Sports?

Helgen bjuder precis som förväntat på ett gäng matcher i Premier League. För er som är intresserade av att fördjupa er i matcherna i Premier league och konventionell betting rekar vi att ni kollar in vår syskonsajt 1x2.se! Här hittar ni både föranalyser och aktuella odds, vilket aldrig är dumt att ha i bakhuvudet även när ni ska spela fantasy Premier League.

Fanaments har ett gäng turneringar, från frirulle upp till €200 Heads-Up. Skulle man inte vilja lira Premier League erbjuds även La Liga. Spelstopp klockan 15:00 på lördag. Har du inget konto på Fanaments får du upp till €35 i turneringsinköp i bonus om du öppnar ett via denna länk.

FantasyBet har också matat in rejält med fotboll. Här finns både Premier League och The Championship. Den stora turneringen är Big Weekly med ett inköp på £22, men även här hittar du allt från frirullar och uppåt. Bonusen ligger på 100% upp till £100 när du öppnar konto via denna länk.

FanTeam är en av de sajter som bjuder på det matigaste fotbollsutbudet. Bundesliga redan ikväll, och helgen bjuder allmänt på Premier League, La Liga, turkiska superligan och skottska ligan. Du får en bonus på 200% upp till €500 om du öppnar konto på FanTeam via oss.

Premier Punt har profilerat sig som fotbollsälskande britter, och föga förvånande är det Barclays Premier League för hela slanten här. Ladda upp för en fullmatad fotbollshelg genom att öppna konto på sajten via oss!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...