Frirullar på hög! Spela Fantasy Sports gratis i veckan!

Julledigheten närmar sig med stormsteg, och det är dags att koka knäck, slå in julklappar, klä gran och mycket annat. Sen ska det tryckas julmat och tittas på Kalle Anka. Sen då? När du börjar tröttna på julbord och släktingar? Har du inte testat det än är Daily Fantasy Sports en ypperlig hobby för dig som vill prova något nytt och spännande. Det är dessutom så trevligt upplagt att flera av sajterna som vänder sig till svenska fantasy sports-spelare har gratisspel med riktiga pengar i potten, så kallade frirullar. Det innebär att du bara behöver öppna ett konto för att kunna delta; inga krav på insättning eller ens att uppge dina kortuppgifter. Vill du sedan ta klivet in på allvar kan du göra en insättning på den sajt som passar dig bäst, när du provat dig fram. Förslagsvis kastar du dock först ett getöga på vår recensionsavdelning där vi kollar in sajterna som erbjuder daily fantasy sports för svenska spelare.

Dessutom behöver du inte vänta till efter jul; redan nu har sajterna laddat med gott om turneringar. Så här ser frirulleläget ut de kommande dagarna:

Fanaments kör redan i natt en frirulle i fantasy NBA med €20 i turneringspengar i potten. Det innebär att pengarna du kan vinna är riktiga, men får bara användas till turneringsinköp. Här kan du öppna konto på Fantaments och få del av en fin bonus på upp till €35 i turneringsinköp!

Fanteam har en spännande turnering på lördag med spel på Fantasy Bundesliga där det ligger €50 i potten. Sex matcher i ligan ingår i omgången, bland annat Hannover mot Bayern Munchen. Vinnaren av turneringen tar hela prispotten. Öppnar du konto på FanTeam via oss får du en välkomstbonus på 200% upp till €500.

FantasyBet kör en turnering ikväll med elva matcher från den engelska andraligan The Championship. I potten finns £20, och även här är det vinnaren får allt. Även FantasyBet ger en bonus om du signar via oss; denna ligger på 100% upp till £100.

Alla sajter har givetvis även turneringar med inköp också, där prispotterna är större.

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...