Hitta guldkornen bland fantasysajternas egna bloggar!

Flera av de Daily Fantasy Sports-sajter för svenska spelare som finns erbjuder inte bara fantasyspel på sport rakt upp och ner, utan har även ett fint utbud av redaktionellt material för den som gillar att läsa om sport. Är du liksom vi på redaktionen sportnörd är några av dessa bloggar rena guldgruvorna!

Fanteam har en blogg som till skillnad från deras sajt inte är på svenska, men det är en väluppdaterad sida sprängfylld med analyser och tips för den fotbollsintresserade. Det finns ingen anledning att inte plöja deras rekar inför Bundesligas trettonde omgång om du tänker spela den.

Premier Punts blogg uppdateras inte jätteofta, men det som finns är välskrivet och med ett rejält mått av "glimt i ögat". Föga förvånande är det uteslutande fotboll det handlar om här, men det är inte på något sätt ett problem. Hur skulle man inte vilja läsa en text med rubriken "IS TIM SHERWOOD A BIT OF A KNOB?" som är skriven av en fotbollstokig britt? Det är ren och skär underhållning.

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...