Laddat för Fantasy Champions League på tisdag och onsdag!

Denna vecka är det dags för nya uppgörelser i Champions League! Många högintressanta matcher står på schemat. Mest spännande för oss svenskar är nog Real Madrid som tar emot Malmö FF hemma. Zlatans Paris SG möter Sjachtar. Totalt är det åtta matcher på tisdagen och åtta matcher på onsdagen, och Fantasy Sports-sajterna har så klart laddat upp rejält inför denna fotbollsfest!

FanTeam har en frirulle på onsdag med draft nästan fram till matchstart. I potten ligger €50 att slåss om. I övrigt finns det turneringar både på tisdag och onsdag med inköp mellan €1.10 och €21! Vill du spela Fantasy Champions League på FanTeam kan du öppna konto via oss, och får då en välkomstbonus på upp till 200%. Öppna konto här på FanTeam!

Även Fanaments erbjuder frirulle till Champions League. Deras körs på tisdag och har €20 i turneringsvaluta i potten. Övriga CL-turneringar har inköp mellan €1 och €50. Höjdpunkten är deras UCL Group Stage Finale med en garanti på €2500 och ett inköp på €15. Det går kval till denna turnering från €1.5 och uppåt. Fanaments erbjuder en bonus på upp till €35 i turneringsvaluta som välkomstbonus om du öppnar konto via oss. Det kan du göra här!

Den tredje sajten öppen för svenska Fantasy Sports-spelare som kör Champions League är Premier Punt. Här finns spel på enskilda matcher, utmaningar för de bägge speldagarna, samt möjlighet att spela på hela omgången. Vill du spela hos Premier Punt kan du öppna konto via oss här!

Lycka till med drafter och spel!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...