Vi guidar dig till andra fantasy sporter än fotboll!

Är du inne på Fantasy Sports men skulle vilja prova något annat än europeisk fotboll? Många tror att det bara är amerikanerna förunnat att kunna spela andra sporter, och visst är det så att europeisk fantasy sports är väldigt tungt koncentrerad till fotboll. Orsaken är att sporten är en världsangelägenhet, och på en relativt orövad marknad är det tacksamt att börja där. Det innebär inte att vi är helt utlämnade till detta enda spel, ens som svenska daily fantasy sports spelare. Vi har gjort en kort genomgång av vad svenska dfs-sajter erbjuder i övrigt, eller i varje fall de sajter som är öppna för den svenska marknaden.

Hos våra vänner på FanTeam kan du utöver fotboll också spela på den ryska hockeyligan KHL. För oss hockeynördar är det så klart fantastiskt roligt att se att det finns en sajt som erbjuder fantasy hockey för svenska spelare. Representanter för FanTeam har också sagt i deras officiella tråd på Pokerforum.nu att man inom kort även lanserar den svenska hockeyligan SHL. Fina utsikter för en riktig hockeyfest med andra ord! FanTeam erbjuder nu nya kunder en välkomstbonus på 200% upp till €500 när man öppnar konto.

Fanaments har förberett för både MMA och Golf även om det just nu inte ligger några matcher uppe. Vad som däremot glädjande nog finns att tillgå är en amerikanska basketligan. Fanaments är därmed den enda sajt som just nuerbjuder fantasy NBA för svenska spelare. Redan i natt finns det en mängd matcher att tillgå, från en frirulle med €20 i turneringscash för dig som inte vill börja med stora insatser, till en 50/50 med €100 i inköp. Åtta matcher finns på NBAs schema i natt. Varför inte plocka på dig Carmelo Anthony och Kevin Durant och visa var skåpet ska stå? Fanaments ger just nu upp till €35 i cash som välkomstbonus när du signar via oss!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...