Fantasy Champions League ikväll!

Ikväll och i morgon är det åter igen dags för Uefa Champions League, och inför returmöte i åttondelsfinalerna har vi tittat lite närmare på Fanaments utbud när det kommer till just Fantasy Champions League. Vi börjar att kolla på förutsättningar och spelschema.

Det är två matcher ikväll, och två i morgon. Tyske Wolfsburg slog Gent med 3-2 borta för ett par veckor sedan, och har nu hemmaplansfördel. Samma sak gäller Real Madrid, som tar emot Roma efter att ha vunnit första matchen med 2-0.

Zenit förlorade första matchen med 1-0, men får nu hemmaplan i returmötet mot Benfica i morgon. Den andra matchen gäller Chelsea mot Zlatans PSG. Paris vann hemmaplansmötet i mitten av februari med 2-1.

Nu vet ni hur det ligger till. Spelutbudet på Fanaments då? Spelstopp om man vill få med kvällens matcher är klockan 20:45 svensk tid. För den som verkligen bara vill spela för skojs skull och utan risk rekommenderar vi freerollen med €20 i turneringspengar i potten. Den som verkligen vill köra ordentligt kan spela heads-up för €200. Vill man ha en turnering med lite fler lag finns en 100-manna som kostar just €100 också. Vill du mixa upp fotbollen kan vi tipsa om Fanaments fina Fantasy NBA-utbud.

Inköpen då? Fantaments har spel på följande nivåer: Freeroll, €0.10, €0.25, €0.50, €1, €1.50, €3, €5, €7.50, €10, €11, €12.50, €15, €20, €25, €50, €55, €100, €200.

Villl du spela Fantasy Champions League ikväll, och öppnar ett konto på Fanaments via våra länkar får du en fin välkomstbonus på upp till €35 i turneringspengar. Game on!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...