Fantasy Liiga är igång!

Gänget på FanTeam.com har nu äntligen dragit igång finska hockeyligan, så nu kan alla svenskar som vill spela på Fantasy Liiga för riktiga pengar! I morgon kväll är det en ny omgång, och det finns en handfull turneringar uppe för den som vill köra, med inköp från drygt €3 upp till €11. Den största prispotten är €200-garantin, och gäller precis som för de övriga turneringarna kvällens fyra matcher. TPS Åbo mot Lukko, KalPa mot Pelicans, Ilves mot HPK och Blues mot Tappara.

Det är bara ett tiotal matcher kvar i grundspelet, vilket skapar en riktig nerv i serien då flera lag har mycket att spela om! De sex främsta lagen direktkvalificerar sig till palyoff, medan lag 7 till 10 spelar playoff om de två sista platserna. Den första matchen i morgondagens omgång, mellan TPS och Lukko är högintressant då bägge lagen ligger på 76 poäng på plats sex och sju. Även i den andra matchen, mellan KalPa och Pelicans, är det lika på 71 poäng och de har plats åtta och nio och ska hålla sig kvar i playoff samtidigt som man sneglar på direktkvalificering. Ilves och HPK har det tuffare, med 51 respektive 52 poäng. Sista lag på Playoff, Sport, har 65 poäng idag. Tappara har idag en slutspelsplats, och ska bara hålla undan då man har sju poäng ner till playoff. Man möter Blues som ligger sist på 51 poäng.

Bäddat för dramatik alltså, och det känns riktigt kul att vi tack vare FanTeam nu kan engagera oss på allvar i den finska slutstriden i grundserien!

Har du inget konto på FanTeam men vill testa Fantasy Hockey går det fint att öppna ett via oss. Du får då en välkomstbonus på 200% upp till €500!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...