Det är Fantasy Premier League-onsdag!

Det är som bekant onsdag, men du har väl inte missat att det också är Premier League ikväll? Det finns fem matcher i Fantasy Football för svenska spelare att tillgå i kvällens spel, däribland den högintressanta uppgörelsen mellan Liverpool och Manchester City på Anfield Road. Övriga matcher är West Ham - Tottenham, Stoke - Newcastle, Liverpool - Manchester City, Arsenal - Swansea samt Manchester United mot Watford.

För den spelsugne svensken finns ett flertal rum att välja på som erbjuder spel, bland andra Fanaments, FantasyBet och Premier Punt. Just nu vill vi dock slå ett slag för FanTeam, där du också får en fin välkomstbonus på 200% upp till €500 när du öppnar konto via våra länkar. Bland annat erbjuds en matig 600-garanti med €10 i inköp. Spel finns dock på flera nivåer, och är du inte sugen på Premier League eller ens fotboll går det fint att lira på Fantasy Hockey hos FanTeam. Läs mer i vår FanTeam recension och öppna konto där!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...