Premier League och NBA på Fanaments i helgen!

Fanaments är ett av de mer spännande rummen bland de som erbjuder Daily Fantasy Sports för svenska spelare. Sajten har nämligen utöver den branschklassiska europeiska fotbollen även den amerikanska proffsbasketligan i sitt utbud. Därmed är Fanaments så vitt vi vet den enda sajt där svenskar kan spela fantasy NBA. På det kan dessutom tilläggas att man denna helg även kommer att lägga till MMA / UFC, Ultimate Fighting Championship till portföljen. Vi på FantasySportsBetting.se applåderar denna satsning och ser det som ett viktigt steg i etableringen av fantasy sports i Europa att en aktör vågar satsa på mer än bara fotboll.

Med det sagt har Fanaments även ett mycket fint och konkurrenskraftigt fotbollsutbud för den som vill hålla sig till klassisk fantasy. Här finns spel på både Fantasy Premier League och La Liga till helgen. vill du spela på Fanaments finns det även en riktigt fin bonus att tillgå. Sätter du in €20 får du €5 att använda till turneringar. €50 ger €15 extra i turneringseuro och €100 ger €35 extra.

Schemat då? Fanaments trummar igång helgen med NBA-basket där deras €2000 GTD Madness för €20 i inköp är den stora happeningen för fredagkvällen. Utöver det finns ytterligare tio basketturneringar att spela på med inköp från €1 till €75, alla med garantier.

Från och med lördag är det Premier League med full omgång. Här hittar du nio fina turneringar från €3 upp till €25, och även här med garantier. Det finns även attraktiva satelliter till större turneringar för dig som vill sikta högt i helgen! Blir inte ditt fotbollssinne mättat med Premier League bjuder Fanaments också på fyra garantiturneringar i La Liga mellan €1.20 och €10!

Så, hur gör man då får att spela om man aldrig provat Fantasy Sports? Det är inte speciellt avancerat, genom att följa vår steg-för-steg-guide kommer du att vara startklar för helgens spel!

1) Du öppnar ett konto genom att trycka på våra länkar (t ex denna), för att få del av de senaste bonusarna och andra kampanjer!

2) I formuläret som kommer upp på Fanaments sajt i det nya fönstret, fyller du i alla uppgifter.

3) När du är klar kommer du att få ett bekräftelsemail med en länk som du ska trycka på för att verifiera ditt konto.

4) Logga in på Fanaments.com. Längst upp till höger där ditt namn står kan du trycka för att få upp en meny.

5) Välj "deposit" och du får sedan upp en tydlig och självförklarande guide för hur du sätter in pengar. Här ser du också den bonus vi skrev om ovan. Ingen bonuskod krävs för att få del av fanaments bonus.

6) När du satt in pengar trycker du på knappen som ser ut som en handkontroll till tv-spel i översta menyn, och får då upp hela spelutbudet sorterat i tidordning. Här kan du sedan sortera och filtrera alla matcher efter inköp, deltagarantal, prispott, spelstart, sport mm.

7) Välj den match du vill spela på, allt från freerolls (turneringar som är gratis att delta i) och uppåt. Tryck på "free" eller "enter" för att flyttas till draftmenyn under förutsättningar att du har pengar nog på kontot för att spela

8) Ta ut ditt lag utifrån budgeten. När du är klar trycker du på "enter".

9) Nu är du med, och det är bara att ladda med chips och dryck och följa matcherna för att se hur din uppställning presterar. Lycka Till!

Här kan du öppna konto på Fanaments för att delta i helgens spel och få del av fina bonusar och andra erbjudanden!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...