FanTeam utvecklar Fantasy Hockey för svenska spelare

FanTeam.com, den enda sajt som idag erbjuder Fantasy Hockey till svenska spelare, fortsätter att optimera sitt utbud i sporten. Fram till nu har den ryska proffsligan KHL varit det som finns att tillgå (vilket inte alls är fy skam, då vi har en mängd tongivande svenskar i en liga som allt mer börjat konkurrera med NHL om prestige!), men denna vecka kommer man också att kicka igång den finska hockeyligan Liiga, eller FM-ligan som den kallas i folkmun. Ligan utgörs av femton lag, och just nu leder HIFK från huvudstaden. Ligans bästa lag under senaste decenniet får dock sägas vara Kärpät från Uleåborg som har vunnit sex gånger mellan 2004 och 2015, inkluderat de två senaste säsongerna.

Ligan har många bekantingar i trupperna, bland annat den gamle Frölunda-veteranen Tomi Kallio som just nu ligger femma i poängligan och trea i målligan.

FanTeam har också finjusterat poängsättningen för hockey en smula, och sänkt poängen för seger och hållna nollor. Dessutom har vi hört ett mycket spännande rykte att även den svenska hockeyligan är på gång! Håll ögonen öppna.

Har du inget konto på FanTeam men vill testa Fantasy Hockey går det fint att öppna ett via oss. Du får då en välkomstbonus på 200% upp till €500!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...