Veckans bästa sajter för Fantasy Premier League!

Det är tisdag, och vi laddar för en ny fin omgång av Fantasy Premier League! Det är tre matcher ikväll, och sju i morgon. Två av matcherna lär bli riktiga höjdare! Liverpool möter Arsenal och Tottenham tar emot Leicester. Så, frågan vi ska ställa oss då: Var finns det Daily Fantasy Premier League för svenska spelare?

FanTeam är en utmärkt svenskspråkig Daily Fantasy Sports-sajt som erbjuder en fin välkomstbonus på 200% upp till €500 utan att du behöver någon bonuskod. Sajten har en fin portfölj som även innehåller ryska hockeyligan, men givetvis har man även ett riktigt digert fotbollsutbud som just nu är helt matat med Premier League. Både ikväll tisdag och i morgon onsdag finns frirullar där du inte behöver satsa någa pengar, men där det ändå finns en pott med riktiga pengar att slåss om. Den stora homgången sker i morgon i €1000-garantin som kostar €11 att delta i. Här läsa mer om Fan Team Bonus!

Fanaments är det Midweek Madness och €1000 i garanterad prispott ikväll! Inköpet ligger på €10, men för den som vill vara lite försiktig och bara prova på DFS-fotboll finns det även här en frirulle ikväll. I potten ligger €20 i turneringspengar. Vill du varva med andra spel körs det också en frirulle för den amerikanska basketligan i natt. För dig som öppnar konto på Fanaments via FantasySportsBetting.se finns en bonus på upp till €35 i turneringspengar att hämta. Läs vår Fanaments recension här, och allt om deras spel och kampanjer!

FantasyBet har också en fin bonus för dig som vill lira, man matchar ditt första bet fullt ut upp till £100. Passa på att börja din karriär som coach i deras Midweek Freeroll med £50 i potten. För den mer djärve har FantasyBet lägst inköp av alla 1K-garantier. Här spelar du om £1000 i potten för ett inköp på endast £5.50 i Grand Wednesday. Läs mer om FantasyBet välkomstbonus här!

Är du sugen på klassisk sportsbetting, eller vill kolla vad bolagen tror på för utfall på matcherna i ligan är vår syskonsajt 1x2.se den överlägset bästa källan för den typen av information. Oddsjämförelser Premier League på 1x2.se!

Så fungerar fantasy MMA!

Våra vänner på Fanaments har signalerat att de kommer att börja med Fantasy MMA för svenskar, och faktum är att det redan finns en flik för... Läs mer

Fantasy KHL

8.5

Hockeyligan KHL, Kontinental Hockey League, kallas populärt för den ryska proffsligan ä...

Fantasy Champions League

8.5

En gång i tiden hette turneringen Europacupen, och har spelats i drygt 60 år. Numera het...

Fantasy Serie A

8.2

Italienska Serie A har en lång tradition av intresse för svenska fotbollsfans, mycket ta...

Fantasy MLB

7.5

Av "The Big Four" i USA, de stora amerikanska publiksporterna, lär baseball vara den klar...

Fantasy NBA

8.5

Den amerikanska basketligan NBA, National Basketball Association, har fått ett rejält up...